LOCALIZARE ZONACum puteti ajunge usor in zona de concurs Glavoi

Evenimentul Maraton Oxigen Plus este organizat in Jud.Bihor, in Parcul Natural Apuseni,(zona turistica Glavoi in Poiana Glavoi), la doar citeva minute de Statiunea Boga.
Evenimentul Maraton Oxigen Plus este organizat in Parcul Natural Apuseni, Startul se va da din zona de campare ( Glăvoi sau La Grajduri ) din Poiana Glavoi.. Organizatorii va pun la dispozitie Harta Google Maps pentru localizarea zonei pentru a ajunge usor la destinatie, drumul este asfaltat de la bifurcatia spre Glavoi pe o portiune de 2,5km se va circula pe drum forestier. Din punct de vedere administrativ, Glavoi e situată în sud-estul judetului Bihor, pe raza comunei Pietroasa, până la granita cu judetele Cluj si Alba.


Unde va puteti caza:

Posibilitati de cazare sunt in zona de campare Glavoi (doar cu cortul sau rulota) la 20de minute se afla Cabana Cetatile Ponorului sau in Satul de vacanta Boga si in zona turistica Padis unde va puteti caza la una dintre pensiuni.

Acces Auto:

Parcarea mijoacelor de transport se v-a putea face in zona amenajata si marcata de catre organizatori pentru a nu incurca traficul rutier.
Nu v-a fi permis accesul autoturismelor decit in zonele marcat.